Klubbar genom åren: Smedby AIS, Museernas FF
Favoritlag förutom Museernas FF: IFK Norrköping
Favoritlag i andra sporter: Elit Vetlanda i Speedway
Bästa spelare du mött: Hossein Nayebagha
Favoritmusik: Allt som är bra... .
Senast lästa bok: Svenska Möbler 1890-1990
Favoritmuseum: Nordiska museet

Museernas FF - Kamraterna GoPeking 4-3 & 2-2

En bit in i andra halvlek stod det 4-0 till MFF som såg ut att gå mot ännu en promenadseger. Men i slutet var det en straffräddning av Robin som krävdes för att segern skulle bärgas.

De bordeauxröda inledde bra och rullade boll fint. Även fast motståndet den här gången var klart bättre än NT så trillade bollarna in bakom Kamraternas målvakt lite då och då och MFF-spelarna blev allt mer säkra på seger.  Bakåt såg det även säkert ut trots att ingen ordinarie målvakt fanns att tillgå. Istället delades målvaktssysslan upp på fyra ungtuppar som stod en halv halvlek var - och skötte sig med den äran.

I andra halvlek hade dock Kamraterna lite flax då ett uselt inlägg helt ställde MFF:s målvakt och letade sig in i nätmaskorna. Det blev starten på en furiös offensiv från de vittröjades sida samtidigt som de vinröda slarvade något. Ytterligare två mål släppte MFF in men såg ändå ut att rida ut stormen. Med 15 sekunder kvar får dock Kamraterna en straff då Örjan tar med bollen i straffområdet. Huruvida det verkligen var straff kan man diskutera, men matchens dramaturgi liksom krävde denna straff i slutsekunderna. Sen hade de väl i ärlighetens namn tjänat ihop den också.

Matchens dramaturgi, var det ja. Straffen slås hårt, men inte speciellt välplacerat och dåvarande målvakten Robin lyckas styra den över målet. Matchen är slut och en kollektiv suck av lättnad hörs från det vinröda lägret.

Museernas FF - Norrköpings Tidningar 5-0

Ja, det blev väl inte så mycket till match. NT slogs tillbaka i årets första träningsmatch med klara 5-0. Detta trots att att det för de flesta bordeauxröda var det första gången man spelade på gräs sedan i höstas. Visst märktes ringrosten, och spelet blev inte bättre av att planen var av ganska dålig kvalitet. Men MFF trummade på och det trillade in bollar lite då och då. Hela laget gjorde en fin insats, men särskilt ska kanske målvaktstalangen Philip ha beröm.

Örjan stod för stabilt backspel som vanligt.

Dagens ungdom kör med mössa ända fram till pingst.