Silenzio Stampa från Fjellman



Tobias "Högfjället" Fjellman har inlett en pressbojkott mot Bordeauxrött. Anledningen uppges vara att han kallats amatörjournalist här på bloggen.

Det var i ett referat för några veckor sedan då Fjellman kallades det något förklenade omdömet. Fjellman uppges ha blivit "mycket vred" efter publiceringen, anger en källa med insyn i Museernas FF.
- Ta med din syster hem till mig, så får du se om jag är en amatörjournalist, ska Fjellman ha sagt till en reporter.


MFF:s protest avslagen

Misstankarna mot att Motståndarna har använt sig av en licensierad spelare kan mycket väl stämma - men det spelar ingen roll. Korpen har för länge sedan avskaffat förbudet för licensierade spelare att delta i seriespelet.
Det var efter de bordeauxrödas senaste match mot Motståndarna som starka misstankar restes om att de gröntröjade använt sig en licensierad spelare - ingen mindre än IFK:s forwardstalang Marcus Johansson. Flera, av varandra oberoende, källor hävdar att Motståndarnas mystiske nr 7 är just IFK-Macke.
Men oavsett om detta stämmer eller inte så kommer inte Korpen vidta några åtgärder.
- Regeln om att man inte får använda sig av licensierade spelare försvann för över 10 år sedan, hälsar Kenta på Korpens kansli.
Slutresultatet 4-0 i Motståndarnas favör kvarstår därmed.


Får spela - åtminstone för Korpen.

Motståndarna - Museernas FF 4-0 (2-0)

Två rätt jämnstarka lag drabbade samman på i premiären. Två spelare hos Motståndarna gjorde skillnaden. En längst bak och en längst fram. Men flera spelare i Museernas FF hävdar att Motståndarnas tremålsskytt inte är den han utger sig för att vara.

Det var ett taggat bordeauxrött gäng som dök upp till premiären på Himmelstalund Södra. Gröntröjade motståndarna Motståndarna stod på andra sidan mittlinjen. Ganska snart stod det klart att nr 7 i Motståndarna skulle utgöra ett hot mot Museernas FF.

Men först fick Motståndarna en något billig straff. En gröntröjad spelare drev bollen framför sig mot straffområdet och stannar tvärt när Jonas är honom i hasorna. Motståndarspelaren ramlar men tar mark först i straffområdet och domaren pekar på straffpunkten. Örjan i målet kan inte göra något när straffen placeras på hans vänstra sida samtidigt som han är på väg åt andra hållet. Museernas FF spelar helt ok, dock utan att få till några målchanser.

Några minuter senare utökar de grönklädda ledningen. Deras nr 7 får bollen, sprintar lätt ifrån Mårten på backen och placerar bollen otagbart för Örjan. Han är vindsnabb, nr 7. Alldeles för bra för Korpen. Och är han inte lite bekant?

I slutet av första halvlek har Magnus ett gyllene läge att reducera när Motståndarnas i övrigt utmärkta målvakt släpper en retur. Men Magnus är inte riktigt i balans och bollen hamnar långt från målet.

I halvtid sprids ryktet kring Himmelstalund. Nr 7 i Motståndarna är Marcus Johansson, supertalangen som 16 år gammal skrivit ett A-lagskontrakt med IFK Norrköping. Tobias Fjellman är tveksam till sanningshalten i detta - hans heder som hobbyjournalist står på spel eftersom han bevakar just IFK. Men andra är säkra på sin sak.

- Som spelare i Museernas FF är jag besviken och arg då motståndarna fuskar. Men som IFK-supporter är jag oroad för Marcus och att han ska skada sig i korpen, säger en MFF-spelare som ber att få vara anonym.

Andra halvlek är något öppnare då MFF går framåt för att hämta in men samtidigt lämnar blottor bakåt. Istället gör Motståndarna ytterligare två mål genom den mystiske nr 7. Och nu är en MFF-spelare säker på sin sak.

- Det är Marcus. Jag var hemkunskapslärare åt honom i högstadiet. Så jag är säker.

Domaren blåser av matchen. Nr 7 smyger av planen utan att tacka för en god match.

Fortsättning lär följa.


Marcus Johansson i IFK Norrköping. Men kanske också den mystiske nr 7 i Motståndarna.









RSS 2.0