Anders Karlin vägrar svara på mejl

Följetongen Anders Karlin fortsätter. Nu vägrar veteranbacken helt att prata med media. Anledningen sägs vara ett sponsoravtal.

Bordeauxrött har under säsongen med jämna mellanrum lyft fram MFF-spelarna i en serie spelarporträtt. De flesta av spelarna har varit mycket tillmötesgående.
– Ofta har vi fått svar på våra frågor inom några timmar eller i alla fall samma dag. Men Anders Karlin har hittills vägrat svara, säger en journalist på Bordeauxrött som vill vara anonym.

En utbredd teori är att Karlin känner sig orättvist behandlad av media. Men det finns annat som tyder på att det inte är så enkelt. Enligt säkra källor har Anders Karlin slutit ett avtal med nätcommunityn Facebook om att vara deras ansikte utåt i en reklamkampanj som ska lanseras inför inomhussäsongen. Nu ryktas det även att motkravet är att Karlin endast kommunicerar via Facebook och därför varken får använda telefon, e-post eller fax.

Det sägs nu även att flera av de yngre spelarna ser upp till Karlin just för hans arroganta stil och tar efter vissa divalater. Nu sprider sig oron i vinröda kretsar för att MFF-andan håller på att försvagas.

Bordeauxrött har förgäves sökt Anders Karlin för en kommentar.


Facebook sätter munkavle på Karlin (OBS! Bilden är ett montage)

Kommentarer
Postat av: Jörgen

Tänk att marknadskrafterna har tagit sig ända in till Korpen. Det känns som att Karlin förblindats totalt och glömt vad Korpen egentligen står för. Synd också att de yngre spelarna börjar ta efter fenomenet. Ser vi början på ett slut för Korpens historia?

2008-08-07 @ 09:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0