Museernas FF - Azech Oldboys 3-7 (3-5)

MFF inkasserade säsongens första förlust mot de svartröda Azech Oldboys.
Det var ett decimerat MFF som dök upp till den första matchen efter speluppehållet. Jonas, Olle, Orre, Torra och Örjan var alla borta och i deras ställe spelade Magnus och Tobias. Ingen skugga över ersättarna, men laget fick stuvas om lite och Mårten fick ställa sig i mål för första gången sedan den famösa matchen mot Rambo Hill.
De vinröda hamnade tidigt i underläge mot ett Azech som hade fin rörlighet och rullade runt bollen. De rödsvarta lyckades även störa Museerna i uppspelfasen vilket gjorde att en osäkerhet spred sig i laget. MFF kvitterade Azechs ledning ett antal gånger men gick ändå till halvtid med ett tvåmålsunderläge.
I andra halvlek hann det inte gå många minuter förrän Azech gör 6-3 på en målvaktsretur och efter det kändes det uppgivet i bordeauxrött. Till sist kan Azech fastställa slutresultatet på ett inåtskruvat inlägg som touchas och studsar in målvaktens vänstra hörn.