Museernas FF-S.K.U.N.K. 4-3 (4-0)

En stark första halvlek räckte när MFF vann höstpremiären. Men segern över korpens mest sakrala lag var på håret.

De vinröda inledde starkt och spelade stundtals ut S.K.U.N.K i första halvlek. I halvtid stod det 4-0. Det snyggaste målet inleddes med att Orre, Thomas och Martin tråcklade sig fram med elegant triangelspel innan Orre serverade Thomas en macka som han enkelt knoppade in i målvaktens högra hörn. Årets mål så här långt? Bakåt såg det säkert ut med Anders och Jonas på backen om Mårten i målet. S.K.U.N.K hade några hörnor som inte ledde till några farligheter.

I andra halvlek kom dock de vittröjade ut som ett nytt lag. Samtidigt som S.K.U.N.K ökade sin aggressivitet blev MFF allt mer passiva. Bortalaget påbörjade sin upphämtning, men det var för sent. Vid ställningen 4-3 blåste domaren av matchen, och det var nog tur för MFF. Samtidigt borde MFF ha gjort minst ett mål i den andra halvleken, men skärpan i avsluten var för dålig.