Braviken-Museernas FF 1-2 (0-2)

Nygammalt spelsystem gav utdelning direkt när MFF bortaslog Braviken.

Andreas "Torrestinhosa" Torrestam var tillbaka i MFF-kassen och ingjöt trygghet i försvaret, där Olle och Örjan spelade i stort sett hela matchen. På mitten hittade Orre löpningar och passningar vi inte sett tidigare under säsongen och Thomas stod för ett exemplariskt positionsspel. På topp stod Niklas och Magnus för varsitt mål och efter första halvleken ledde de vinröda med 2-0, men hade bud på fler mål.

I andra halvlek kom Braviken ut med tre forwards på topp, men skapade ändå inte så många chanser. Till slut lyckades Braviken reducera på en tilltrasslad situation efter en hörna. På slutet flyttade Bråviken fram allt man hade men MFF skapade fler chanser än hemmalaget på sina kontringar och borde ha gjort fler mål. På slutet var det många trötta vinröda ben då Orre endast kunde spela sparsamt p g a svåra smärtor i mellangärdet.

Sammanfattningsvis var det spelmässigt ett lyft med två forwards och ett fall framåt jämfört med matchen mot Haga Flunks.